Deze website is niet goed met deze oude versie van Internet Explorer te bekijken. We raden u aan om naar de nieuwste versie van Internet Explorer te upgraden of gebruik te maken van Google Chrome of Firefox.
Logo basisschool De Odyssee

Aanmelden nieuwe leerling

Kennismaken met de Odyssee
U bent van harte welkom om kennis te komen maken met de Odyssee! Dit kan op twee manieren: u kunt de algemene informatieochtenden bezoeken. Of u kunt een afspraak maken met de schoolleider, Frederique van Bruggen.

Bij een kennismakingsgesprek vertellen we over de werkwijze van de school en laten we de school in bedrijf aan u zien. Daarna kunt u beslissen of u inschrijft. De algemene informatieochtenden zijn voor dit jaar gepland op:

 • 12 november 2019
 • 21 januari 2020
 • 7 april 2020
 • 9 juni 2020 

 • De informatieochtenden beginnen om 9 uur en duren ongeveer een uurtje. U hoeft niet vooraf op te geven. U kunt natuurlijk uw kind meenemen. We hopen u binnenkort op onze school te ontmoeten!

   

  Aanmelden op de Odyssee 
  Na kennismaking kunt u uw kind inschrijven door een Vooraanmeldformulier of Aanmeldformulier digitaal invullen. Een vooraanmelding kunt u doen als uw kind jonger dan 3 jaar is. Aanmelden kan vanaf 3 jaar. U kunt het formulier uitprinten en ondertekend sturen naar:

  basisschool de Odyssee tnv Wilma Prins,
  Homeruslaan 40
  3581 MJ Utrecht

  U kunt het formulier ook mailen naar Administratie@deodyssee.net

  Als uw aanmelding bij ons binnen is krijgt u een ontvangstbevestiging. Of u krijgt een berichtje dat er een wachtlijst is. U kunt dan aangeven of u uw kind op de wachtlijst wilt plaatsen. 

  Als u een vooraanmelding heeft gedaan wordt u rond de 3e verjaardag van uw kind door ons benaderd of u de vooraanmelding wilt overzetten in een Aanmelding. Dan heeft uw kind een plekje op onze school. 

   

  Als uw kind is aangenomen op de Odyssee, krijgt u een paar weken voordat het 4 jaar wordt een uitnodiging voor een kennismakingsbijeenkomst. U leert dan de leerkracht(en) van uw kind kennen en krijgt alle praktische informatie die nodig is om uw kind plezierig te laten starten op school!  

    


  Toelichting op de cookies 

  Gerealiseerd door het OS-Scholenpakket/Oscreative - Helder voor iedereen