Deze website is niet goed met deze oude versie van Internet Explorer te bekijken. We raden u aan om naar de nieuwste versie van Internet Explorer te upgraden of gebruik te maken van Google Chrome of Firefox.
Logo basisschool De Odyssee

Groepen

Op de Odyssee hebben we op dit moment 16 groepen. Als volgt opgebouwd

 

kleuterbouw  vijf gecombineerde groepen 1/2 
middenbouw

twee groepen 3

twee groepen 4

twee groepen 5

bovenbouw

twee groepen 6

twee groepen 7

een groep 8 

In totaal is in ons pand ruimte voor 17 groepen. In het laatste lokaal kunt u ons Uilennest vinden (de Plusklas). Op onze schoolapp kunt u meer lezen over de groepen en wat de kinderen allemaal doen en beleven op de Odyssee. 

 

Leesbebegeleiding groepen 3 en 4

We hebben ruimte voor leebegeleiding voor kinderen uit groep 3 en 4. Hier starten we direct aan het begin van groep 3 mee voor kinderen waarbij het lezen nog niet op gang komt. Door extra tijd te lezen in een klein groepje kinderen lukt het om bij het programma van groep 3 te blijven.

Voor kinderen in groep 4 die moeite hebben met technisch lezen hebben we ook extra uren leesbegeleiding. Juf Julia leest 3x in de week extra met deze kinderen.  

 

Uilennest 

Eén keer in de week is er plusgroep op de Odyssee. Dit is een extra lesaanbod voor kinderen die meer uitdaging nodig hebben dan het extra aanbod dat de groepsleerkrachten in de klas bieden. De kinderen werken in het Uilennest aan een pittige (samenwerk)opdracht. En ze krijgen instructie voor het pluswerk dat ze gedurende de komende week in de klas zelf moeten maken. 


Toelichting op de cookies 

Gerealiseerd door het OS-Scholenpakket/Oscreative - Helder voor iedereen