Deze website is niet goed met deze oude versie van Internet Explorer te bekijken. We raden u aan om naar de nieuwste versie van Internet Explorer te upgraden of gebruik te maken van Google Chrome of Firefox.
Logo basisschool De Odyssee

Welkom in de Giraffengroep

Welkom in de Giraffengroep!

 

De Giraffengroep is één van de vijf kleutergroepen van de leukste school van Utrecht, de Odyssee. Op maandag, dinsdag en woensdag staat juf Nadine voor de klas en op donderdag en vrijdag is juf Suzanne er. Verder hebben we ook meester Marco die ons gymles geeft op woensdag en meester Matthijs van wie we muziekles krijgen op vrijdag.

 

 

 

De juffen zijn heel lief en zorgen ervoor dat wij ons zowel cognitief als sociaal-emotioneel op de beste manier kunnen ontwikkelen. Wij vinden het heel belangrijk dat iedereen zich prettig en veilig voelt bij ons in de klas en daar dragen we allemaal ons steentje aan bij. Aap en Tijger van de Vreedzame School helpen ons hier ook mee.

 

Wij zitten in een groot lokaal beneden, waar we een mooi uitzicht hebben op ons nieuwe schoolplein. Door de hoge plafonds en grote ramen voelt het nog ruimer aan en is het altijd lekker licht in het lokaal. In onze klas hebben de juffen allemaal uitdagende hoeken gemaakt waar we kunnen spelen. Zo zijn er onder andere een huishoek, een rekenhoek, een schrijfhoek en een leeshoek.

 

  

 

Het hele jaar door werken we aan allerlei verschillende thema’s, zoals: naar school, kinderboekenweek, herfst, Sinterklaas en Kerst. Dit jaar hebben we ook een paar bijzondere thema’s: gezondheid, Nederland en dinosaurussen. Een thema duurt ongeveer vier weken.De thema’s passen in onze belevingswereld en zorgen voor herkenbaarheid. Wat ook superfijn is bij ons op school, is dat wij spelend mogen leren. Door te spelen in betekenisvolle situaties leren we nog meer en beter! 

 

Groetjes van de Girafjes


Toelichting op de cookies 

Gerealiseerd door het OS-Scholenpakket/Oscreative - Helder voor iedereen