Deze website is niet goed met deze oude versie van Internet Explorer te bekijken. We raden u aan om naar de nieuwste versie van Internet Explorer te upgraden of gebruik te maken van Google Chrome of Firefox.
Logo basisschool De Odyssee

Welkom in Apen

Leuk dat u de groepspagina van de Apen bezoekt. Op deze pagina kunt u lezen wat er in onze klas gebeurt. Juf Simone staat op maandag, dinsdag en woensdag voor de klas. Op donderdag en vrijdag staat Juf Marije voor de groep. 

 

Iedere vier à vijf weken werken wij aan een nieuw thema. Dit schooljaar zijn wij begonnen met het thema Eet smakelijk. We hebben geleerd dat er in een restaurant verschillende mensen werken, zoals een kok en een serveerster. De kok gebruikt een recept om lekkere gerechten klaar te maken. We hebben ervaren dat er verschillende smaken bestaan, zoals zoet en zuur.

 

Wij houden van spelen. Van spelen leren wij heel veel! In onze klas hebben we verschillende hoeken, zoals: de bouwhoek, het winkeltje, de huishoek en de zandtafel. De juffen zorgen regelmatig voor een nieuwe speelhoek. Daarom hoeven wij ons nooit te vervelen in de klas.

 

Nieuwsgierig geworden? Kom gerust een keer kijken hoe leuk het op de Odyssee is!

 

Een groet van alle kinderen uit de Apengroep.

 

 


Toelichting op de cookies 

Gerealiseerd door het OS-Scholenpakket/Oscreative - Helder voor iedereen